Schlagwörter

, ,


Olen nähnyt muutamissa ihanissa kukka-ja sisustusliikkeissä isoja, todella kauniita käpikransseja ja ihastunut niihin ihan todella. En halunnut kuitenkaan ostaa sellaista, sillä niillä on ihan hirmunen hinta ja toisaalta ajattelin sellaisen olevan helppo tehdä ja niihän se olikin!
Photobucket

Tarvitaan kranssille alustan, styropol-kranssi toimii tässä parhaiten. Päällystä se jollain ruskealla, jottei styropoli näy käpyjen välistä. Minä päällystin ihan vaan ruskealla pakettipaperilla.

Käpyjä kerää parhaiten kevättalvella/keväällä kun ne juuri tippuvat. Itselläni on askarteluhuoneessa pari ikeakassia täynnä kuusen ja männyn käpyjä 🙂

Ala liimailemaan käpyjä kuumaliimalla. Koita välttää suoraan riviin latomista vaan pyri asettelemaan kävyt mahdollisimman limittäin. Pienet raot ei haittaa, mieluummin pieni rako kuin suora käpyrivi.

Photobucket

kranssin reunoille jää koloja, joihin ei mahdu enää kokonaista käpyä. Niiden täyttämiseksi halkaise käpy jämäköillä pihdeillä.

Photobucket

Photobucket

Sitten kranssi onkin valmis koristeltavaksi! Minä suihkuttelin sen lumisprayllä ja liimasin siihen hopeisia pikkukäpyjä. Patterikäyttöiset ledivalot sopii myös erinomaisesti tälläiseen kranssiin 🙂

Photobucket

Werbeanzeigen