Schlagwörter


Taisin kuulla tästä XYO-jumpasta ekan kerran joskus teininä kun telkkarissa näytettiin dokkaria lapsimissikisoista. Siinä sitä voittajatyttöä trimmattiin ja trimmattiin ja hän käytti tätä kikkaa, minkä avulla hällä oli koko aika mitä viehkein hymy kun muiden tyttöjen hymyt alkoi näyttää ajan kanssa lähinnä irvistyksiltä. Eli joka kerta kun hän kääntyi selin yleisöön, sanoi hän XYO.

XYO-jumpalla saa jopa kasvo ja kaulalihakset kipeiksi jos ei oo hetkeen niitä jumppaillu. Tarkoitus on siis sanoa nuo kirjaimet ihan extremisti. Tässä jumpan ohje kuvin (älä välitä kesken olevista aamutoimista 😉 ) ja sanoin:

X:ssä suu on aluksi äärimmilleen auki sit, kaulalihaksia jännitetään,
Posted Image

Sit viedään poskia taakse, samalla oikonee ja rentoutuu huulet.
Posted Image

sit sanotaan Y laittaen huulia törölle ihan leuasta asti (ei kuitenkaan kovin suppuun, ettei tuu ryppyjä huulten ympärille).
Posted Image

O:ssa alaleuka venyy eteen ja alas, ylähuuli venyy alas.
Posted Image

Jos toistat vaikka 5 kertaa niin tuntuu jo aika hyvin… tää muuten auttaa jos pitää rentouttaa kasvolihaksia tai saada niihin skarppia esim paljon nauramisen jälkeen, valokuvaustilanteessa kun pitää vaan hymyillä ja hymyillä ja lihakset väsyy. Tai ku tuntuu, et posket vaan roikkuu ja haluis olla kuvassa freesi – pari kertaa vaan XYO ja koko ilme kohenee :girl_wink:

Werbeanzeigen